Avainlippu-logoVeranatura - luotettava ja turvallinen suomalainen matkatoimisto

Mikä on itsenäinen matka

Tietoa matkoista > Mikä on itsenäinen matka

Pakettimatka, mutta silti omatoiminen.
Kuljet omaa tahtiasi ilman ryhmää ja pysähtelet missä ja miten kauan haluat.
Majoitukset on varattu ja parhaat reitit valittu valmiiksi puolestasi.

Itsenäisellä matkalla pyöräilet tai vaellat omatoimisesti kartan ja reittiselostuksen avulla. Päätät itse milloin aloitat päivän pyöräilyn tai vaelluksen, mitä tahtia kuljet, missä ja miten kauan pysähtelet, mitä reitin varren nähtävyyksiä haluat nähdä, sekä mille kokemuksille omistat eniten aikaasi. Majoitukset on varattu ja parhaat reitit valittu valmiiksi puolestasi! Ota silti mukaan hippunen seikkailumieltä.

Veranaturan itsenäiset matkat ovat matkapaketteja, joihin sisältyy pääsääntöisesti aina:

Päivän retkille pakkaat reppuun tai pyörälaukkuun vain tarvitsemasi tavarat, kuten juotavaa, rahaa, vaihtovaatteita, ym.

Joskus itsenäiseen matkaan kuuluu myös aterioita tai ne voi ostaa lisäpalveluna (puolihoito). Katso tarkemmat tiedot aina kunkin matkan ”hintaan sisältyy" -kohdasta.

Jokainen matka on sisällöltään erilainen, joten katso kunkin matkan kohdalta matkan tiedot ja reitti, niin saat kokonaisvaltaisemman kuvan matkasta.

Matkan palvelut alkavat ensimmäisestä yöpymisestä matkakohteessa. Matkustus matkakohteeseen ei kuulu itsenäisen matkan hintaan. Mahdolliset lento-, laiva- juna- ja bussiliput kannattaa varata vasta sitten, kun olemme vahvistaneet matkan saatavuuden ja lähettäneet sinulle varausvahvistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää itsenäisistä matkoista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme!