Avainlippu-logoVeranatura - luotettava ja turvallinen suomalainen matkatoimisto

Näin varaat matkan

1. Tee ensin varauspyyntö seuraavasti

Soita meille (vain paikallisverkkomaksu!) tai täytä varauslomake, jonka löydät joka matkan kohdalta välilehdeltä 'Varaa tämä matka'.

Kun olemme saaneet sinulta varauslomakkeen tiedot, selvitämme matkan saatavuuden kohteesta. Tähän menee yleensä 1 – 2 arkipäivää. Matkan saatavuuden vahvistuessa lähetämme sinulle varausvahvistuksen. Jos käy niin että saatavuutta ei ole, olemme sinuun yhteydessä ja voimme katsoa yhdessä seuraavia vaihtoehtoja.

Huom! Mahdolliset lennot kannattaa varata vasta sitten, kun olemme vahvistaneet matkan saatavuuden ja lähettäneet sinulle varausvahvistuksen.

2. Vahvista varaus

Lähetämme sinulle varausvahvistuksen yhteydessä myös ennakkomaksulaskun, joka on yleensä 100 € / henkilö. Voit vahvistaa varauksesi maksamalla ennakkomaksun. Ennakkomaksulaskun eräpäivä on aina sen toimituspäivää seuraava arkipäivä. Jos varaat matkasi 0 - 7 päivää ennen matkan alkua, tulee koko matka maksuun heti.

3. Ennen matkaa

Lähetämme sinulle matkaa koskevan tietopaketin viimeistään 14 päivää ennen matkan alkua. Jos matkasi alkuun on varaushetkellä vähemmän kuin 14 päivää, pyrimme lähettämään tietopaketin mahdollisimman pian, viimeistään 3 arkipäivän kuluessa.

Lähetämme sinulle myös loppulaskun ennen matkan alkua.

4. Matkan aikana

Vihdoin matkalla! Nyt vain nautit lomastasi. Jos sinulla tulee kysyttävää tai jokin ongelma matkan aikana, voit aina soittaa päivystävään puhelintukipalveluumme ja autamme sinua! Toivotamme sinulle oikein antoisaa matkaa!


Jos et halua vielä varata

Jos et halua vielä varata, vaan vain kysyllä tietoja matkoista, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme. Vaikka kaiken voikin hoitaa sähköpostilla, suosittelemme lämpimästi myös meille soittamista. Autamme mielellämme juuri sinulle sopivan matkan löytämisessä!


Matkaehdot