Avainlippu-logoVeranatura - luotettava ja turvallinen suomalainen matkatoimisto

Tietoa matkatoimisto Veranaturasta

Veranatura > Tietoa Veranaturasta

Veranatura on pyöräily- ja vaellusmatkoihin erikoistunut suomalainen, verkossa toimiva matkatoimisto. Valikoimaamme kuuluvat sekä itsenäiset matkat että opastetut ryhmämatkat upeissa kohteissa Italiassa ja Suomessa.

Matkamme ovat huolella suunniteltuja ja valikoituja oman tuotannon, sekä italialaisten yhteistyökumppaniemme tuottamia pyöräily- ja vaellusmatkoja.

Veranatura nimi tulee kahdesta italiankielisestä sanasta vera = aito, oikea ja natura = luonto, luonne. Haluamme tarjota nimen mukaisesti aitoja kokemuksia luonnossa ja kulttuurin parissa.

Lomia kaikille ulkoilmaliikunnan ystäville

Itsenäisillä matkoilla voit kävellä ja pyöräillä omaan tahtiin ja päättää muutenkin enemmän matkasi sisällöstä. Ryhmämatkoilla ryhmäkoot ovat tarkoituksella pieniä, haluamme välttää massaturismia.

Suurin osa matkoistamme on helppoja tai kohtalaisia vaikeustasoltaan. Valikoimassamme on myös lapsiperheille suunniteltuja matkoja ja useilla pyöräilymatkoistamme on mahdollista polkea myös sähköavusteisilla polkupyörillä. Veranaturan matkat soveltuvat siis muillekin kuin aktiivikuntoilijoille!

Neuvomme mielellämme juuri sinulle sopivan matkan valitsemisessa.

Aitoa, Antoisaa ja Avartavaa

Haluamme tuottaa aitoja matkakokemuksia ja elämyksiä. Veranaturan pyöräily- ja vaellusmatkoilla yhdistyvät leppoisa ulkoilmaliikunta sekä luonto- ja kulttuurielämykset. Pääset aidosti lähelle luontoa, paikallisia ihmisiä ja paikallista kulttuuria. Kävellen tai pyörällä pääset paikkoihin, joihin autolla ei välttämättä pääse. Näet, koet ja nautit matkastasi enemmän. Matkakohteet tarjoavat aina jotain uutta opittavaa, oivallettavaa ja hämmästeltävää. Matkailu avartaa!