Avainlippu-logoVeranatura - luotettava ja turvallinen suomalainen matkatoimisto

Kansainväliset opastetut matkat

Tietoa matkoista > Mikä on kansainvälinen, opastettu matka

Pakettimatka kansainvälisessä ryhmässä oppaan johdolla. Opastuskieli englanti.

Kansainvälisillä opastetuilla matkoilla päiväretkillä on mukana paikallinen englanninkielinen opas. Voit vain seurata opasta ja keskittyä maisemiin. Yhteisten päiväretkien ulkopuolisella ajalla on vapaus valita kuinka paljon ja mille kokemuksille omistaa aikaa (nähtävyydet, makuelämykset, illanvietto…)

Veranaturan opastetut matkat ovat valmismatkoja, joihin sisältyy aina vähintään:

Kansainvälisen opastetun matkan palvelut alkavat ensimmäisestä yöpymisestä matkakohteessa. Matkustus matkakohteeseen ei kuulu kansainvälisen opastetun matkan hintaan. Mahdolliset lento-, laiva- juna- ja bussiliput kannattaa varata vasta sitten, kun olemme vahvistaneet matkan saatavuuden ja lähettäneet siitä sinulle varausvahvistuksen.

Opastetut matkat ovat ryhmämatkoja ja vaativat toteutuakseen minimiosallistujamäärän, joka on matkasta riippuen 6 - 10 henkilöä.

Jokaisen matkan matkaohjelma on erilainen. Joillakin matkoilla vapaa-aikaa on runsaammin itsenäiselle nähtävyyksien katselulle ja kulttuurikokemuksille, joillakin taas nähdään ja koetaan paljon päiväretken aikana ja illalla rentoudutaan. Katso kunkin matkan kohdalta matkan tiedot ja matkaohjelma, niin saat kokonaisvaltaisemman kuvan matkasta.

Jos sinulla on kysyttävää opastetuista matkoista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme!