Avainlippu-logoVeranatura - luotettava ja turvallinen suomalainen matkatoimisto

Veranaturan tietosuojaseloste

Veranatura > Tietosuojaseloste

Henkilötietojen turvallinen käsittely ja tietosuojasta huolehtiminen ovat Veranaturalle tärkeää ja osa vastuullisen matkanjärjestäjän toimintaamme. Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, miten käsittelemme Veranaturalla henkilötietojasi. Olemme sitoutuneet noudattamaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR).

Tietoomme tulee, tai keräämme henkilötietoja mm. kun olet yhteydessä asiakaspalveluumme (puhelin, sähköposti tai kotisivujemme sähköiset lomakkeet), tiedustelet tai varaat matkaa, tai kun tilaat uutiskirjeemme. Henkilötietoja voi kertyä myös messuilta ja tapahtumista. Veranatura käyttää uutiskirjeiden hallinnointiin The Rocket Science Group LLC:n MailChimp-ohjelmistoa. The Rocket Science Group LLC noudattaa EU:n tietosuoja-asetusta ja EU:n ja Yhdysvaltojen välistä Privacy Shield -sopimusta. Veranaturan ja The Rocket Science Group LLC:n välillä on sopimus henkilötietojen käsittelystä EU:n määräämällä tavalla, eli EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Henkilötietojen kerääminen, käsittely ja säilyttäminen perustuvat omaan suostumukseesi, sopimukseen, tai laissa määriteltyyn muuhun perusteeseen. Keräämme ja säilytämme henkilötietojasi vain perusteltuun käyttötarkoitukseen ja vain niin kauan kuin se on käyttötarkoituksen ja / tai viranomaismääräysten kannalta tarpeellista.

Siirrämme matkustus- ja henkilötietojasi mm. matkan saatavuustiedustelua, varaamista tai toteuttamista varten oleellisille suomalaisille tai ulkomaalaisille kumppaneillemme, paikallisille edustajillemme, majoittajille ja kuljetus- ja laivayhtiölle EU / ETA-maihin. Velvoitamme kaikkia kyseisiä tahoja noudattamaan tahollaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Emme luovuta matkustus- tai henkilötietojasi asiaankuulumattomille tahoille. Henkilötietojesi kerääminen ja käsitteleminen mahdollistavat tarvittaessa yhteistyön viranomaisten tai muiden lakia valvovien tahojen kanssa.

Veranaturan tietosuojavastaava on:
Anne-Mari Huttunen
anne-mari.huttunen@veranatura.fi
Puh. 045 86 190 86

Veranaturan asiakasrekisteriseloste (https://www.veranatura.fi/asiakasrekisteriseloste.pdf)
Veranaturan uutiskirjerekisteriseloste (https://www.veranatura.fi/uutiskirjerekisteriseloste.pdf)